【速做,还有名额】币安学习赚币,给 5 个 $pyth
首页搜索“学习赚币”即可进入,答案(题目是乱序的)⬇️
1、What unique feature does each Pyth price feed include?
答案:Confidence intervals showing volatility and certainty levels
2、What can the PYTH token be used for?
答案:Staking to secure data and voting in governance
3、Who contributes data to Pyth Network?
答案:Trading firms, banks, exchanges, and market makers
4、What future model is Pyth exploring for institutional adoption?
答案:A subscription service for getting real-time financial data like Bloomberg
5、What problem does Pyth Network aim to solve?
答案:Limited and expensive access to high-quality market data
6、What is Pyth's long-term vision?
答案:To make the world’s most valuable prices accessible to everyone, not just a few institutions
7、What are some governance decisions made by the Pyth DAO?
答案:Deciding on onchain and offchain fees, asset coverage, and staking mechanisms
8、How many real-time price feeds does Pyth currently offer?
答案:Over 2,000
9、What is Oracle Integrity Staking(OIS)?
答案:A system where publishers and community members stake PYTH tokens to back data accuracy
10、On how many blockchains is Pyth data available?
答案:Over 100

15 k
25
El contenido al que estás accediendo se ofrece por terceros. A menos que se indique lo contrario, OKX no es autor de la información y no reclama ningún derecho de autor sobre los materiales. El contenido solo se proporciona con fines informativos y no representa las opiniones de OKX. No pretende ser un respaldo de ningún tipo y no debe ser considerado como un consejo de inversión o una solicitud para comprar o vender activos digitales. En la medida en que la IA generativa se utiliza para proporcionar resúmenes u otra información, dicho contenido generado por IA puede ser inexacto o incoherente. Lee el artículo enlazado para más detalles e información. OKX no es responsable del contenido alojado en sitios de terceros. Los holdings de activos digitales, incluidos stablecoins y NFT, suponen un alto nivel de riesgo y pueden fluctuar mucho. Debes considerar cuidadosamente si el trading o holding de activos digitales es adecuado para ti según tu situación financiera.